Jeszcze parę kadrów z wczorajszej konferencji marki @onlybioonlyeco . Było cudownie. Dowiedzieliśmy się wielu interesujących rzeczy na temat ekologicznych kosmetyków, ich procesie produkcji i filozofii zerowaste, która stosuje firma. Cieszy nas również, ze to właśnie w Polsce powstanie fabryka, która będzie wypełni eko-friendly. Zasilać ja będą panele solarne a proces produkcji kosmetyków i produktów @onlybioonlyeco będzie przyjazny dla środowiska. Wspieramy takie inicjatywy i życzymy wszystkiego co najlepsze oraz dalszych sukcesów! ? ? #onlybio #onlyeko #polskiekosmetyki #eko #kosmetykiekologiczne #zerowaste #ekofriendly #nowoscikosmetyczne #beautymission #polskamarka #przyszlosc #kosmetykidladzieci #katarzynabosacka #konferencja #prasa #sniadanieprasowe #kinoczary #badzeko #zyjswiadomie @ Winosfera Chłodna 31
2019-06-07, 07:01
?