Ostatni dzwonek dla młodzieży, aby stać się liderem lokalnej społeczności!
Ostatni dzwonek dla młodzieży, aby stać się liderem lokalnej społeczności! Rekrutacja do piątej edycji Akademii Liderów, bezpłatnego programu szkoleniowego dla młodych ludzi, trwa tylko do 20 maja. Do projektu mogą zgłaszać się uczniowie między 16 a 20 rokiem życia, którzy mają pomysł na autorski lokalny projekt i chcą nauczyć się, jak go zrealizować. Każdy z uczestników Akademii otrzymuje również roczne stypendium na dalszy własny rozwój. Fundacja Świętego Mikołaja Więcej informacji: https://mikolaj.org.pl/akademia
2019-05-07, 12:06
Ostatni dzwonek dla młodzieży, aby stać się liderem lokalnej społeczności!

Więcej informacji: